banner theo veld

Artikelen

Theo Veld Verzekeringen | Uw zorg in goede handen

 

Theo Veld en Ton Manders, de specialisten in zorgverzekeringen en schadeverzekeringen

20150716 132838

Bij Theo Veld Verzekeringen bent u aan het juiste adres. Voor zorg, verzuim, schade, risicodekking bij overlijden of voor een reisverzekering wij hebben een passende oplossing voor u. Theo Veld en Ton Manders hebben beiden meer dan 30 jaar ervaring. Theo is de specialist op het gebied van zorgverzekeringen en Ton op het gebied van schadeverzekeringen. Een perfecte combinatie om uw zaken goed geregeld te hebben. En dat tegen een zeer concurende premie.

Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een van de grootste kantoren van Zuid- Nederland, die gespecialiseerd zijn in zorgverzekeringen.

Bij ons kantoor zijn de lijnen kort en staat het persoonlijk contact met de klant centraal.

Persoonlijke aandacht, uitstekende service en een perfecte nazorg zijn onze speerpunten.

Wij hebben het hele jaar, met uitzondering van juli, augustus en september,  in de regio inloopspreekuren, waar U gratis advies en de beste service krijgt. Ook bezoeken wij u uiteraard aan huis op afspraak.

Wij adviseren naast CZ Zorgverzekeringen ook voor andere maatschappijen o.a. Amersfoortse Zorgverzekeringen, Avero, ONVZ, Stad Holland, ASR, Turien en Nedasco (VGZ), zodat u ten alle tijden een onafhankelijk advies krijgt wat het beste voor u van toepassing is.

Voor uitzendorganisatie's, detacheringsbureau's en werkgevers die met buitenlandse werknemers werken hebben wij diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen met speciale premie's en ook de mogelijkheid om het eigen risico tegen een geringe vergoeding af te kopen. Ook hebben we een aangepast aan- en afmeldingssysteem wat snel en eenvoudig werkt zodat het administratieve gedeelte weinig tijd vergt.

Alle werkgevers kunnen profiteren van onze speciale collectieve kortingen, ook voor hun medewerkers. Geef uw personeel dit unieke voordeel. Zij zullen U dankbaar zijn en het is kosteloos voor U. Ook administratief heeft u hiermee geen enkele rompslomp. Het personeel wat reeds bij CZ is verzekerd, krijgt per de eerste van de volgende maand direct de korting. Vul het deelname formulier in.

Bent u lid van een ouderenbond, thuiszorginstelling of vereniging informeer naar de mogelijkheden.

Wij krijgen vaak het verzoek van mensen om niet alleen naar hun zorgverzekeringen te kijken, maar ook eens naar hun andere verzekeringen. Waarom niet? Bent u nog goed verzekerd? Betaalt u niet teveel premie?

Daarom bieden wij u een gratis check-up aan van uw huidige schadeverzekeringen, zoals bijvoorbeeld uw auto, woonhuis, inboedel, rechtsbijstand en reisverzekering.

Aarzel niet en neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden betreffende uw zorgverzekering, verzuimverzekering, schadeverzekering, overlijdingsrisicoverzekering en / of reisverzekering.

Theo Veld            T 0486-462622      
Ton Manders       T 06-54652446        

                            

 

VerzekeringsmaatschappijenDe Amersfoortse


CZ Verzekeringen


Nedasco


Stad Holland


Turien en Co


NH1816


Klaverblad


ASR


Europeesche


DELA


SAA


Menzis


Avero

Neem contact op

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen:

Theo Veld Verzekeringen
Munstraat 10
5374PG Schaijk

T: 0486 - 46 26 22
F: 0486 - 46 00 45
M: 0646 - 07 47 13