Reisverzekering

banner theo veld

Waarom een reisverzekering?

Het is verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Bagage kan bijvoorbeeld zoek raken of worden gestolen, u kunt ziek worden of door omstandigheden eerder naar huis moeten. De kosten die deze problemen met zich meebrengen worden niet of maar deels vergoed in andere verzekeringen, zoals uw zorgverzekering. Met een reisverzekering dekt u deze risico’s af en kunt u met een gerust hart op reis gaan.

Als u in het buitenland hulp nodig heeft, brengt dit al snel hoge kosten met zich mee. Zo zijn in sommige landen ziekenhuiskosten een stuk duurder dan in Nederland, denk bijvoorbeeld aan Canada, Zwitserland, Amerika en ga zo maar door. Wanneer men in het buitenland naar een ziekenhuis moet, dan wordt men al snel verwezen naar een particulier ziekenhuis waarvan de kosten extra hoog zijn.

Een reisverzekering is een aanvulling op andere verzekeringen. Zo is een reisverzekering een belangrijke aanvulling op uw zorgverzekering. Niet alle zorgverzekeringen dekken medische kosten

In het buitenland of de vergoeding is begrensd. Meestal worden medische kosten in het buitenland

vergoed tot de in Nederland gebruikelijke tarieven. Ook bestaat er een verschil in vergoeding indien U binnen of buiten Europa op vakantie gaat .Als u dan in een buitenlands ziekenhuis terechtkomt waar hogere tarieven gelden dan voor een soortgelijke behandeling in Nederland, krijgt U niet alle kosten vergoed . In dat geval kunt u aanspraak maken op uw reisverzekering. Heeft u een aanvullende zorg verzekering, dan kan het zijn dat de medische kosten in het buitenland daarin worden gedekt. Wij kunnen U precies adviseren of dat zo is.

TIP: Neem contact op met ons kantoor en wij kunnen U precies adviseren in hoeverre u voor medische kosten in het buitenland bent verzekerd. Mocht u daarvoor goed of zelfs volledig zijn verzekerd, is het mogelijk de medische kosten niet mee te verzekeren in uw reisverzekering. Dit scheelt u premie op uw reisverzekering.

Naast medische kosten, krijgt u bij ziekte in het buitenland ook te maken met andere kosten. Reist u met een partner of kinderen, dan is die door ziekenhuisopname gedwongen langer te blijven. De onkosten hiervan worden in de reisverzekering vergoedt. Ook ziekenvervoer in het buitenland valt onder de reisverzekering.

In het ergste geval komt u in het buitenland te overlijden. Het vervoer van uw stoffelijk overschot naar Nederland wordt door alleen een reisverzekering vergoed. Behalve dat u of uw reisgenoten iets kan overkomen tijdens een reis, kan er ook thuis iets onverwachts gebeuren. Een familielid kan ernstig ziek worden of zelfs komen te overlijden. In zo’n geval wilt u natuurlijk zo snel mogelijk naar huis. Deze kosten zijn gedekt in uw reisverzekering.

Er zijn al met al heel wat redenen te noemen om een reisverzekering af te sluiten. Doet u het niet, loopt u het risico tegen hoge kosten aan te lopen. Theo Veld Verzekeringen kan door de jarenlange ervaring U het juiste pakket adviseren.

Wenst u persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar om u te voorzien van advies bij het afsluiten van een polis!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Theo Veld Verzekeringen
T: 0486 - 46 26 22
M: 06 - 46 07 47 13
info@theoveldverzekeringen.nl

VerzekeringsmaatschappijenDe Amersfoortse


CZ Verzekeringen


Nedasco


Stad Holland


Turien en Co


NH1816


Klaverblad


ASR


Europeesche


DELA


SAA


Menzis


Avero

Neem contact op

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen:

Theo Veld Verzekeringen
Munstraat 10
5374PG Schaijk

T: 0486 - 46 26 22
F: 0486 - 46 00 45
M: 0646 - 07 47 13