Uitvaartverzekering

banner theo veld

Waarom een uitvaartverzekering?

Laten we er niet omheen draaien: ieder mens heeft ooit een uitvaart nodig. Het is goed daar even bij stil te staan. Wat voor uitvaart wil ik? En wat kost dat? Het treffen van een goede regeling voor uw uitvaart en de periode daarna is een hele zorg minder. Voor uzelf, maar meer nog voor uw familie en vrienden die achterblijven. Met een uitvaarverzekering voorkomt u dat zij voor de kosten opdraaien. En dat zij van alles moeten regelen terwijl hun hoofd daar dan helemaal niet naar staat.

Een uitvaart kost tegenwoordig al snel zo’n € 8000,00. Veel mensen denken: “Ach, later is er wel geld”. Maar vergeet niet: later kan ook eerder komen! Sowieso heeft lang niet iedereen zo’n bedrag voorhanden. Al met al reden genoeg om een uitvaartverzekering te overwegen. De DELA uitvaarverzekering, want deze biedt naast financiële zekerheid ook praktische zorg. DELA regelt en verzorgt namelijk de begrafenis of crematie. Geheel volgens uw wensen of die van uw nabestaanden. Daarvoor is op het moment van overlijden één telefoontje al voldoende.

De DELA Uitvaartverzorging garandeert bij overleden een bedrag voor een geheel verzorgde uitvaart. U bent niet gebonden aan een vastgesteld pakket, dus u hebt alle vrijheid om te bepalen hoe de uitvaart eruit moet komen te zien. Afscheid nemen kun je maar één keer doen. Daarom is het belangrijk dat het een mooie en goed verzorgde uitvaart wordt. Een dag die bijdraagt aan het verwerken van het verdriet en het vasthouden van herinneringen. We zien dan ook dat steeds meer uitvaarten in het teken staan van hoe iemand geleefd heeft. En dat mensen eerder gaan nadenken over de invulling van hun uitvaart.

Als de tijd daar is neemt DELA de nabestaanden alle zorg uit handen en regelt de uitvaart volgens uw wensen. Theo Veld Verzekeringen adviseert dat U de juiste verzekering kiest.

Wenst u persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar om u te voorzien van advies bij het afsluiten van een polis!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Theo Veld Verzekeringen
T: 0486 - 46 26 22
M: 06 - 46 07 47 13
info@theoveldverzekeringen.nl

VerzekeringsmaatschappijenDe Amersfoortse


CZ Verzekeringen


Nedasco


Stad Holland


Turien en Co


NH1816


Klaverblad


ASR


Europeesche


DELA


SAA


Menzis


Avero

Neem contact op

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen:

Theo Veld Verzekeringen
Munstraat 10
5374PG Schaijk

T: 0486 - 46 26 22
F: 0486 - 46 00 45
M: 0646 - 07 47 13