Skip to main content

Over ons

Theo Veld Verzekeringen

Theo Veld Verzekeringen is een regionaal assurantiekantoor voor de particuliere en zakelijke markt. Ons kantoor onderscheidt zich door onze persoonlijke service en aandacht. De lijnen zijn kort en zodoende worden uw zaken snel en vakkundig verwerkt.

Wij richten ons op Zorgverzekeringen en Schadeverzekeringen en  hebben meer dan 35 jaar ervaring.

Wij zijn een onafhankelijk kantoor en zijn inmiddels op het gebied van Zorgverzekeringen uitgegroeid tot een van de grootste kantoren van Zuid Nederland. Wij werken voor diverse Zorgverzekeringen met CZ en VGZ als hoofd aanbieder. Voor werkgevers en hun medewerkers bieden wij collectiviteiten aan met hoge kortingen. We kennen de zorgverzekeringmarkt met al hun regels en vergoedingen en bieden u als particulier een pakket aan op maat zodat u niet onnodig verzekerd bent en zodoende teveel premie betaald. Wij kennen de weg of u recht heeft op korting op uw premie.

Op het gebied van schadeverzekeringsmarkt bieden wij alle particuliere en zakelijke verzekeringen aan. Wij geven onze klanten een advies op maat aan met diverse pakketkortingen. Wij nodigen u uit om bij ons geheel vrijblijvend een gratis check up te doen.

Ons Team

Theo Veld
Zorg Adviseur
Ton Manders
Schade Adviseur
Yvonne Mennen
Binnendienst

Nuttige informatie

Privacy verklaring

Uw privacy is voor ons belangrijk

Lees meer
Dienstenwijzer

Wij zijn u graag van dienst

Lees meer